MSCNN · 15. juni 2020
We zitten nog midden in de Corona Crisis, wat net als bij iedereen ook bij ons voor veel veranderingen heeft gezorgd. Na een paar kleine aanpassingen zoals een versperde doorgang van het onderzoeksgebouw naar het ziekenhuis werd bepaald dat we vanaf half maart allemaal thuis moesten gaan werken en voorlopig niet het lab op konden. Voor sommige onderzoekers was dit makkelijker dan voor anderen.

Grunn tegen MS · 09. april 2020
Chris Huizinga komt ook de komende twee seizoenen uit voor Team Jumbo-Visma. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw tweejarig contract bij de ploeg van coach Jac Orie.

MSCNN · 27. maart 2020
In dit 11e blog kijken kijken we met de 3 PhD studenten (1 jaar onderzoek), terug op het vorige jaar, maar ze laten ook weten wat onze plannen zijn voor het komende jaar.

Klimmen tegen MS · 24. maart 2020
Helaas heeft de organisatie het moeilijke, maar ook in onze ogen noodzakelijke en onvermijdelijke besluit genomen om Klimmen tegen MS 2020 niet door te laten gaan.

Grunn tegen MS · 23. februari 2020
Goed nieuws, Jan Jaap Koopman van WASTEPOINT afvalbeheer heeft het lidmaatschap van de Grunn MoveS club verlengd!

Grunn tegen MS · 16. februari 2020
Hanneke strijdt tegen (haar) MS en haar familie helpt mee! Hanneke heeft al vanaf haar 13e te kampen met de verschrikkelijke zenuwziekte Multiple Sclerose (MS). Samen gaan zij onder de naam Grunn MoveS naar Frankrijk om mee te doen aan Klimmen tegen MS.

MoveS · 11. februari 2020
Ben jij nieuwsgierig of jij het in hebt? Bedwing jij de 2100 Meter lange route, met een stijgingspercentage van gemiddeld 10%? Beklim jij de Col du VAM, in de strijd tegen MS? Doe dan mee met Kleintje Klimmen tegen MS op de VAM-Berg op 4 april. Wandelaars, hardlopers, fietsers en handbikers kunnen tussen 09:00 en 15:00 kennis maken met het fenomeen Klimmen tegen MS. Tijdens Kleintje Klimmen tegen MS kan de berg, 1 of meerdere keren via verschillende routes worden beklommen. De berg ligt 4 ap

MSCNN · 01. februari 2020
We gaan vooruitblikken, naar de dag van de promotie. Want wat t is een promovendi eigenlijk? Dit is een PhD-student die in een onderzoeksgroep als onderzoeker-in-opleiding wetenschappelijke artikelen over een onderzoek schrijft, die uiteindelijk in een boekvorm wordt samengevoegd en verdedigd, het zogenaamde proefschrift.

Klimmen tegen MS · 30. januari 2020
Ger Been over Bewegen en MS Hoe ‘op de fiets naar Peize’ veranderde in ‘op de fiets de Mont Ventoux op’.

MSCNN · 01. januari 2020
December = feestmaand! Dat betekent gezellig samen op het lab sinterklaas en kerst vieren! Maar ook om de beurt naar het lab om de cellen te voeren..

Meer weergeven