MSCNN · 01. januari 2020
December = feestmaand! Dat betekent gezellig samen op het lab sinterklaas en kerst vieren! Maar ook om de beurt naar het lab om de cellen te voeren..

Grunn tegen MS · 20. december 2019
Op 31 december verkopen wij weer de heerlijke oliebollen, gebakken door Bakker Hoekstra uit Bedum! 10 x naturel voor € 8,00 10 x gevulde voor € 9,00 Ook verkopen we de bekende Groningse SPEKDIKKEN, á €1.- Uw bestelling kunt u doorgeven vóór 27 december 17:00 uur. Op 31 december is uw bestelling af te halen tussen 09.00 en 14.00 uur in de Hoeksteen, Jan Zijlstraat 2, Ten Post.

MSCNN · 04. december 2019
In dit blog geeft Jody jullie weer een inkijkje geven in haar leven als PhD-student. ze heeft een mooie mijlpaal bereikt. De eerste "gewassen" weefsels zijn opgestuurd voor onderzoek!

MSCNN · 23. november 2019
Het UMCG heeft samen met Dagblad van het Noorden de Medische Publieksacademie opgericht. Hierin laten ze zien welk toponderzoek er in Groningen plaatsvindt. De artsen Dr. Thea Heersema, Dr. Jan Meilof en Dr. Wia Baron geven een toelichting op de laatste stand van zaken op het gebied van Multiple Sclerose. Waarschijnlijk kon je niet bij deze lezing zijn omdat er meer belangstelling dan plaats was in in de blauwe zal van het UMCG. Gelukkig is het opgenomen en nu te bekijken op GrunnMoves.nl

Grunn tegen MS · 02. november 2019
Je kunt je individueel inschrijven of aanmelden bij team Grunn MoveS om deel te nemen aan Klimmen tegen MS, maar je kunt kunt je ook met je collega's inzetten voor een wereld zonder MS! Kom met je bedrijf, vereniging of team in beweging en MoveS.

MSCNN · 01. november 2019
"op de hoogte blijven" Naast onderzoek is ook de ontwikkeling van de onderzoekers belangrijk. En hoe staat staat het met de mini breintjes?

MSCNN · 01. oktober 2019
Wendy en Marion moeten elke dag de cellen ‘voeren’ en zijn de afgelopen zomer om en om op vakantie geweest, zodat er tenminste een aanwezig was om dit te doen. Dit proces wat zij ‘cellen voeren’ noemen is voor hun heel vanzelfsprekend. Leuk om er in dit blog meer over te lezen!

MSCNN · 07. september 2019
Een nieuwe maand een nieuwe update van MSCNN. In de afgelopen weken was het rustig op het lab omdat er steeds een deel van het team op vakantie was. Nu zitten bijna alle vakanties er weer op en wordt het weer volop gewerkt in het lab.

Grunn MoveS fietstocht · 20. augustus 2019
Dit jaar alweer voor de 4e keer de Grunn MoveS fietstocht door het Groninger land. Een GPS-route met deze keer een tocht door het oosten van onze provincie.

MSCNN · 12. augustus 2019
In de afgelopen maanden hebben Wendy, Jody en Marion zich voorgesteld en hebben ze een inleiding gegeven van hun onderzoek. Nu zijn we 3 maanden verder en in deze tweede blog beschrijft Marion wat zij allemaal heeft gedaan in het lab de afgelopen maanden.

Meer weergeven