Wandelaars, hardlopers, fietsers en handbikers kunnen kennis maken met het fenomeen Klimmen tegen MS. Tijdens Kleintje Klimmen tegen MS kan de Col du VAM, 1 of meerdere keren via de aangegeven routes worden beklommen. Op de top van de berg geven wij voorlichting over ons werk en dan met name over het evenement Klimmen tegen MS.
In deze Deelnemers aan het woord, vader en dochter Dik. Celeste was met haar school deelneemster in 2017. Haar vader greep deze mogelijkheid aan om samen met haar op de fiets de Mont Ventoux te beklimmen. Iets anders was ook niet te verwachten als eigenaar van een wielerzaak.
Chris MoveS! Een prachtige bronzen plak, voor onze ambassadeur op het NK-ALLROUND 2019! Gefeliciteerd Chris, een mooi kampioenschap met prachtige PR's!
Deze maand verteld Sven over zijn belevingen van Klimmen tegen MS in 2017. Met zijn school was hij deelnemer en een sportieve klimmer die met "speels gemak" de kale berg voor zijn moeder heeft beklommen.
Iedereen kan dit dus overkomen!! Iets om juist nu bij stil te staan....... Ik weet uit ervaring hoe hoog de Mont Ventoux is......... maar de ziekte MS??? Daarom mensen, ga er voor 💪 en beklim... jullie maken het verschil!!
Ken jij al het MS Centrum Noord Nederland? Om hun activiteiten op het gebied van onderzoek, zorg en voorlichting nog beter uit te dragen hebben zij hun website volledig vernieuwd.
Net als vorig jaar bieden we onze deelnemers, vrijwilligers KtMS en natuurlijk supporters en fans de mogelijkheid om met Wiebenga Reizen mee te rijden naar Bédoin.
Om nieuwe deelnemers voor te bereiden, op Klimmen tegen MS, willen we op regelmatige basis oud-deelnemers aan het woord laten. We starten met Arnold Hovenga, hij heeft al drie keer onderdeel uitgemaakt van team Grunn. Lees hier zijn verhaal. #ArnoldMoveS
Interview Chris Huizinga Noorderkrant 31-10-2018
De 9e editie van Klimmen tegen MS komt eraan, de inschrijving is geopend! Net als de vorige 4 edities komen we weer samen in beweging tegen MS tijdens Klimmen tegen MS Op maandag 10 juni 2019 (2de Pinksterdag) bedwingen we gezamenlijk de top van de Mont Ventoux.

Meer weergeven

Contact

Tel:    06 5183 6873 

Mail:  Grunn@MoveS.ms


Bankrekeningnummer MoveS

IBAN NL73 ABNA 0609986171

o.v.v. Grunn MoveS


Spaar geld met EuroClix