Grunn tegen MS

Grunn tegen MS · 09. april 2020
Chris Huizinga komt ook de komende twee seizoenen uit voor Team Jumbo-Visma. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw tweejarig contract bij de ploeg van coach Jac Orie.

Grunn tegen MS · 23. februari 2020
Goed nieuws, Jan Jaap Koopman van WASTEPOINT afvalbeheer heeft het lidmaatschap van de Grunn MoveS club verlengd!

Grunn tegen MS · 16. februari 2020
Hanneke strijdt tegen (haar) MS en haar familie helpt mee! Hanneke heeft al vanaf haar 13e te kampen met de verschrikkelijke zenuwziekte Multiple Sclerose (MS). Samen gaan zij onder de naam Grunn MoveS naar Frankrijk om mee te doen aan Klimmen tegen MS.

Grunn tegen MS · 20. december 2019
Op 31 december verkopen wij weer de heerlijke oliebollen, gebakken door Bakker Hoekstra uit Bedum! 10 x naturel voor € 8,00 10 x gevulde voor € 9,00 Ook verkopen we de bekende Groningse SPEKDIKKEN, á €1.- Uw bestelling kunt u doorgeven vóór 27 december 17:00 uur. Op 31 december is uw bestelling af te halen tussen 09.00 en 14.00 uur in de Hoeksteen, Jan Zijlstraat 2, Ten Post.

Grunn tegen MS · 02. november 2019
Je kunt je individueel inschrijven of aanmelden bij team Grunn MoveS om deel te nemen aan Klimmen tegen MS, maar je kunt kunt je ook met je collega's inzetten voor een wereld zonder MS! Kom met je bedrijf, vereniging of team in beweging en MoveS.

Grunn tegen MS · 27. mei 2019
Op donderdag 30 mei steunt AutoSport Groningen Grunn MoveS en vraagt op Hemelvaartsdag aandacht voor de ziekte MS tijdens de cross in Winsum.

Grunn tegen MS · 03. mei 2019
Om meer bekendheid te geven aan en ondersteuning te bieden bij de bestrijding van MS heeft de Stichting MS-Research in de maand mei verschillende activiteiten waaraan leden van de MS Centrum Noord Nederland deelnemen. #kissgoodbyetoMS

Grunn tegen MS · 09. april 2019
Op 10 juni 2019 ga ik de uitdaging om de Mont Ventoux te beklimmen met mijn ligfiets. Dit doe ik voor de strijd tegen de ziekte MS, waaraan ik ook lijd. kom steun mij en doe en kom naar mijn BeneFietsEvent

Grunn tegen MS · 24. december 2018
Iedereen kan dit dus overkomen!! Iets om juist nu bij stil te staan....... Ik weet uit ervaring hoe hoog de Mont Ventoux is......... maar de ziekte MS??? Daarom mensen, ga er voor 💪 en beklim... jullie maken het verschil!!

Grunn tegen MS · 05. november 2018
Om nieuwe deelnemers voor te bereiden, op Klimmen tegen MS, willen we op regelmatige basis oud-deelnemers aan het woord laten. We starten met Arnold Hovenga, hij heeft al drie keer onderdeel uitgemaakt van team Grunn. Lees hier zijn verhaal. #ArnoldMoveS

Meer weergeven