ArenA MoveS, The Ultimate Summer Workout plaats in de Amsterdam ArenA, beroemd en berucht om haar trappen. Dit jaarlijks terugkerend sportevenement voor jong en oud kent vier traploop afstanden; 700 treden, 1.500 treden, 3.000 treden, 5.000 treden, 6.500 treden en meerdere uitdagende sportactiviteiten zoals Bootcamp, Bokssessies en Spining op het veld van de ArenA onder leiding van bekende trainers.

 

The Ultimate Summer Workout

The Ultimate Summer Workout is bij uitstek het sportieve evenement voor jou en jouw vrienden, familie of collega's. Het gaat niet om winnen, maar om sporten voor een MS-vrije wereld! Iedereen kan meedoen, dus ook jij. Maar ArenA MoveS is meer dan sporten alleen. Het is een event waar je bij geweest moet zijn. Sporten op de beats van Julian Jordan en andere bekende DJ's en na het sporten gezellig samen komen met andere deelnemers én natuurlijk je eigen fans.

 

Minder fit maar toch willen deelnemen - kies je eigen uitdaging!

Toch willen deelnemen aan het onderdeel traplopen maar minder fit of hindert MS je in je fysieke beweging? Geen probleem, iedereen is welkom. Met elkaar zetten we de Amsterdam ArenA in beweging voor een MS-vrije wereld.

Contact

Tel:    06 5183 6873 

Mail:  Grunn@MoveS.ms


Bankrekeningnummer MoveS

IBAN NL73 ABNA 0609986171

o.v.v. Grunn MoveS


Spaar geld met EuroClix