Word nu lid van Grunn MoveS Club van 50/20!

 

Grunn MoveS is een goed doel die tot nu toe zonder financiële middelen zij werk heeft uitgeoefend kan worden. Voor ons doel is nu dan ook van groot belang om met behulp van sponsoring de stap naar meer professionaliteit te zetten, met als doel meer fondsen te werven voor onderzoeken tegen MS.

 

Over het algemeen wordt sponsoring gezien als iets dat alleen door grote bedrijven gedaan kan worden en puur gericht is op het maken van reclame. In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er ook veel particulieren (familie, vrienden, collega’s en kennissen) razend enthousiast zijn over onze inzet in de strijd tegen MS.

 

Wij hopen binnen deze groep, mensen te kunnen vinden die bereid zijn om ons te helpen om onze werk professioneler te kunnen voortzetten. Om deze vorm van sponsoring concreet te maken hebben wij de Club Van 50/20 opgericht. Mensen die lid worden van de club van 50/20 sponsoren steunen ons werk jaarlijks voor 20 of 50 euro.

 

We zullen het echt enorm waarderen wanneer er mensen zijn die ons op deze manier willen steunen met het bereiken van ons doel een wereld zonder de chronische ziekte Multiple Sclerose. Het geld zal besteed worden aan o.a. de website (kosten 5.- per maand), promotie artikelen zoals bijvoorbeeld, flyers, of een vlag en andere wensen die we nu niet uit kunnen voeren simpelweg omdat het geld er niet is. 

nb. na berekening van de netto uitgaven zal het restant jaarlijks worden overgemaakt naar MoveS.

 

Wat hebben wij aan de Club Van 50/20 te bieden

1. Indien gewenst vermelding op de website van GrunnMoveS.nl 

2. Wij betrekken u bij onze activiteiten en bevelen indien van toepassing uw bedrijf aan in ons netwerk

3. Elke donateur mag met suggesties komen waar het geld aan besteed kan worden

4. maar bovenal u helpt mee om Groningers in beweging te krijgen tegen MS

 

Mensen die geïnteresseerd zijn om lid te worden van de Club Van 50/20 kunnen contact met ons opnemen via:

 

grunn@moves.ms 

0651836873


 

Tel: 06 5183 6873 

Grunn@MoveS.ms

Contact


Bankrekeningnummer MoveS

IBAN NL73ABNA0609986171

o.v.v. Grunn MoveS


Spaar geld met EuroClix