MoveS wil meer mensen inspireren om in beweging te komen tegen MS en iedereen de kans geven om dit te doen. Zij doen dit door het organiseren van evenementen zoals Klimmen tegen MS en ArenA MoveS. MoveS geeft ook de mogelijkheid om je eigen evenement te starten op Your MoveS.

 

Buiten het organiseren van evenementen ondersteunen zij met trots ook een aantal Partnership evenementen. Met hun partners hebben zij het gezamenlijke doel om elkaars initiatieven te versterken met de overtuiging dat we samen sterker staan dan alleen. Deze evenementen versterken het MoveS merk, en met het versterken van het MoveS merk kunnen wij bijdragen aan het succes van deze partnerships evenementen en de waarde verhogen van het merk.

 

In de toekomst zal er een MS-vrije wereld zijn. Maar tot die tijd willen zij mensen met MS in beweging houden om hun mogelijkheden te verkennen met positieve vibes. MoveS ondersteunt alle bijdragen, klein of groot. Zij geloven sterk dat het niet de grootte is wat belangrijk is maar de beweging zelf. Samen kunnen we funding genereren om het verschil te maken.

SMS actie from MoveS on Vimeo.

"Als er één gebaar is dat ik verwerpelijk en zeer beledigend vind, is het wel naar iemand een middelvinger opsteken. Daarom heb ik erg lang nagedacht of ik wel mee wilde werken aan dit spotje. Echter, in deze promo is mijn middelvinger alles behalve persoonlijk bedoeld. Ik heb MS en MS is een rotziekte, daar ben ik inmiddels achter. Zelfs het opsteken van mijn middelvinger wordt al moeilijk.

 

Daarom, als er iets de middelvinger verdient, is het wel multiple sclerose. En als ik daar iemand mee kwets heb ik in ieder geval zijn of haar aandacht"

 

Thomas Sanders

 

Geef MS de vinger en SMS 🖕naar 4333 en steun daarmee onderzoek.

De donatie bedraagt éénmalig €3. Wil je meer doneren ga dan naar: www.moves.ms 

 

#GeefMSdevingerMS moet in Nederland de aandacht krijgen die het verdient!

 

Meer informatie over de achtergrond van de campagne www.afscheidvanms.nl

 

#afscheidnemenvanms

Contact

Tel:    06 5183 6873 

Mail:  Grunn@MoveS.ms


Bankrekeningnummer MoveS

IBAN NL73 ABNA 0609986171

o.v.v. Grunn MoveS