Ken jij al het MS Centrum Noord Nederland? Om hun activiteiten op het gebied van onderzoek, zorg en voorlichting nog beter uit te dragen hebben zij hun website volledig vernieuwd.
Net als vorig jaar bieden we onze deelnemers, vrijwilligers KtMS en natuurlijk supporters en fans de mogelijkheid om met Wiebenga Reizen mee te rijden naar Bédoin.
Om nieuwe deelnemers voor te bereiden, op Klimmen tegen MS, willen we op regelmatige basis oud-deelnemers aan het woord laten. We starten met Arnold Hovenga, hij heeft al drie keer onderdeel uitgemaakt van team Grunn. Lees hier zijn verhaal. #ArnoldMoveS
Interview Chris Huizinga Noorderkrant 31-10-2018
De 9e editie van Klimmen tegen MS komt eraan, de inschrijving is geopend! Net als de vorige 4 edities komen we weer samen in beweging tegen MS tijdens Klimmen tegen MS Op maandag 10 juni 2019 (2de Pinksterdag) bedwingen we gezamenlijk de top van de Mont Ventoux.
Grunn MoveS draagt 40.500.- bij in de strijd tegen MS!
Onder fantastische weersomstandigheden zijn er gisteren meer dan 60 deelnemers gestart aan de Grunn MoveS GPS fietstocht. Samen reden zij een van de routes van 125Km of 85Km door voornamelijk Groningen en konden onderweg genieten van de Groningse vergezichten. Er lag een uitdagende route klaar langs de plaatsen: Westerwijtwerd, Fraamklap, Onderdendam, Winsum, Schaphalsterzijl, Schouwerzijl, Schouwen, Warfhuizen, Douwen, Niekerk, Zoutkamp, Lauwersoog, Anjum (Frl), Stiem ,Ezumazijl, Nieuwland,...
GPS fietstocht van 125 Km Start en finish in Ten Post Rustpunt in Zoutkamp en evt. in Zuidwolde Hoogtepunten onderweg zijn het fraaie Nationaal Park Lauwersmeer, de luchtwachttoren en stuiterend over de kasseien in Zuidwolde. Een korter alternatief van 85 Km is mogelijk, de lus om het Lauwersmeer komt dan te vervallen.
De 8e editie van Klimmen tegen MS zit erop, we zijn allemaal weer thuis, of genieten nog van een aansluitende vakantie. #Grunn is voor de vierde keer in beweging gekomen tegen MS.
Ei, ei Op maandag 2 april, 2e paasdag, is het ei ei festival. Opgezet door het Westerkwartier om te laten zien wat ze aan toeristische attracties te bieden hebben. En dat is o.a De Postwagen in Tolbert. We zoeken ondernemers, standhouders die hun product of dienst aan de man willen brengen en helpen het goed bezochte ei ei festival tot een succes te maken! Een kraam van 1,70 meter kost 20 euro. Ook is er ruimte voor reclame banners deze kosten 40.- en zijn de hele dag zichtbaar. Voor opgave en...

Meer weergeven


 

Tel: 06 5183 6873 

Grunn@MoveS.ms

Contact


Bankrekeningnummer MoveS

IBAN NL73ABNA0609986171

o.v.v. Grunn MoveS


Spaar geld met EuroClix