Klimmen tegen MS

Klimmen tegen MS · 24. maart 2020
Helaas heeft de organisatie het moeilijke, maar ook in onze ogen noodzakelijke en onvermijdelijke besluit genomen om Klimmen tegen MS 2020 niet door te laten gaan.

Klimmen tegen MS · 30. januari 2020
Ger Been over Bewegen en MS Hoe ‘op de fiets naar Peize’ veranderde in ‘op de fiets de Mont Ventoux op’.

Klimmen tegen MS · 30. maart 2019
Wandelaars, hardlopers, fietsers en handbikers kunnen kennis maken met het fenomeen Klimmen tegen MS. Tijdens Kleintje Klimmen tegen MS kan de Col du VAM, 1 of meerdere keren via de aangegeven routes worden beklommen. Op de top van de berg geven wij voorlichting over ons werk en dan met name over het evenement Klimmen tegen MS.

Klimmen tegen MS · 04. februari 2019
In deze Deelnemers aan het woord, vader en dochter Dik. Celeste was met haar school deelneemster in 2017. Haar vader greep deze mogelijkheid aan om samen met haar op de fiets de Mont Ventoux te beklimmen. Iets anders was ook niet te verwachten als eigenaar van een wielerzaak.

Klimmen tegen MS · 09. januari 2019
Deze maand verteld Sven over zijn belevingen van Klimmen tegen MS in 2017. Met zijn school was hij deelnemer en een sportieve klimmer die met "speels gemak" de kale berg voor zijn moeder heeft beklommen.

Klimmen tegen MS · 10. november 2018
Net als vorig jaar bieden we onze deelnemers, vrijwilligers KtMS en natuurlijk supporters en fans de mogelijkheid om met Wiebenga Reizen mee te rijden naar Bédoin.

Klimmen tegen MS · 01. oktober 2018
De 9e editie van Klimmen tegen MS komt eraan, de inschrijving is geopend! Net als de vorige 4 edities komen we weer samen in beweging tegen MS tijdens Klimmen tegen MS Op maandag 10 juni 2019 (2de Pinksterdag) bedwingen we gezamenlijk de top van de Mont Ventoux.