MoveS

MoveS wil meer mensen inspireren om in beweging te komen tegen MS en iedereen de kans geven om dit te doen. Zij doen dit door het organiseren van evenementen zoals Klimmen tegen MS en Kleintje Klimmen tegen MS. MoveS geeft ook de mogelijkheid om je eigen evenement te starten op Your MoveS.

Buiten het organiseren van evenementen ondersteunen zij met trots ook een aantal Partnership evenementen. Met hun partners hebben zij het gezamenlijke doel om elkaars initiatieven te versterken met de overtuiging dat we samen sterker staan dan alleen. Deze evenementen versterken het MoveS merk, en met het versterken van het MoveS merk kunnen wij bijdragen aan het succes van deze partnerships evenementen en de waarde verhogen van het merk.

In de toekomst zal er een MS-vrije wereld zijn. Maar tot die tijd willen zij mensen met MS in beweging houden om hun mogelijkheden te verkennen met positieve vibes. MoveS ondersteunt alle bijdragen, klein of groot. Zij geloven sterk dat het niet de grootte is wat belangrijk is maar de beweging zelf. Samen kunnen we funding genereren om het verschil te maken.