Club van Grunn

Word nu lid van de Club van Grunn!

Grunn MoveS is een goed doel die tot nu toe zonder financiële middelen haar werk heeft uitgevoerd. En dat is tot nu toe prima gelukt, we hebben echter het idee dat er meer kan. En hiervoor is het nu van belang om met behulp van steun de stap naar meer professionaliteit te zetten. Samen kunnen we Groningen meer laten bewegen tegen MS, het hoofddoel is en blijft; meer fondsen te werven voor onderzoeken naar MS.

Over het algemeen wordt sponsoring gezien als iets dat alleen door grote bedrijven gedaan kan worden en puur gericht is op het maken van reclame. In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er ook veel particulieren (familie, vrienden, collega’s en kennissen) razend enthousiast zijn over ons werk in de strijd tegen MS.

Wij hopen binnen deze groep, mensen te kunnen vinden die bereid zijn om ons verder te helpen om ons werk professioneler voort te zetten. Om deze vorm van steun concreet te maken hebben wij de Club van Grunn opgericht. Mensen die lid worden van de club Grunn sponsoren en steunen ons werk jaarlijks voor 20 of 50 euro.

Wij zullen het echt enorm waarderen wanneer er nog meer mensen zijn die ons op deze manier willen steunen met het bereiken van ons doel. Namelijk een wereld zonder de chronische ziekte Multiple Sclerose. Het geld zal besteed worden aan o.a. de website (kosten 5.- per maand), promotieartikelen zoals bijvoorbeeld, flyers, of een vlag en andere wensen die we nu niet uit kunnen voeren simpelweg omdat het geld er niet is.  nb. na berekening van de netto uitgaven zal het restant worden overgemaakt naar MoveS.

Wat hebben wij aan de Club van Grunn te bieden?

1. Indien gewenst vermelding op de website van GrunnMoveS.nl 

2. Wij betrekken u bij onze activiteiten

3. We bevelen indien van toepassing (en gewenst) uw bedrijf aan in ons netwerk

4. Elke donateur mag met suggesties komen waar het geld aan besteed kan worden

5. Maar bovenal u helpt mee om Groningers in beweging te krijgen tegen MS

 

Mensen die geïnteresseerd zijn om lid te worden van de Club van Grunn kunnen contact met ons opnemen via:

Of onderstaand contactformulier


Met deze gewaardeerde partners werken wij in Groningen aan onze bekendheid en een wereld zonder MS.