· 

Dag voor Mensen met MS 2019

Voor alle mensen met MS (en hun naasten) en in het bijzonder uit de noordelijke provincies*, organiseert Stichting MS Research, in nauwe samenwerking met MS Centrum Noord Nederland, de ‘Dag voor Mensen met MS’. Deze dag vindt plaats op woensdag 15 mei a.s. in congrescentrum Hanze Plaza in Groningen.

(* natuurlijk zijn mensen met MS/naasten/begeleiders/familie/vrienden, woonachtig in andere provincies, van harte uitgenodigd om ook te komen.)

 

 

Programma

Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom, de koffie en thee voor u klaar. Om 10.30 uur starten het programma.

 

Er is een informatief programma voor u samengesteld. Naast o.a. dr. Jan Meilof van MS Centrum Noord Nederland, zullen ook sprekers vanuit de diverse MS centra in Nederland, zoals prof.dr. Bernard Uitdehaag (MS Centrum Amsterdam); prof.dr. Rogier Hintzen (ErasMS) en dr. Inge Huitinga (Hersenbank voor MS) u informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hun onderzoeksprojecten gefinancierd door Stichting MS Research.

 

Na de lunch gaat u tijdens het onderdeel Meet the Scientist persoonlijk in gesprek met diverse wetenschappers over uiteenlopende onderwerpen. Wetenschappers schuiven bij u aan tafel aan, waar u gedurende 15 minuten in groepjes van maximaal 10 personen, samen praat over een MS-gerelateerd onderwerp.

 

Voor meer informatie en opgaven klik dan op deze link, reageer snel, want vol is vol.

De inschrijfkosten bedragen € 10,-- per inschrijving.

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0