Grunn MoveS, goed doel van de 25e Stadsloop Appingedam

Gepubliceerd op 30 april 2023 om 10:41

De organisatie van de Stadsloop Appingedam en de hoofdsponsor NH 1816 en Schonewille&Ter Harkel verzekeringen zetten zich in om ook dit jaar weer een mooi bedrag voor goede doelen te verzamelen.

En dit jaar is er gekozen voor Grunn MoveS!

Op zaterdag 24 juni zal de 25e editie van deze prachtige loop weer worden gehouden in "Dam".

Waar Appingedam vooral beroemd om is zijn de hangende keukens. De keukens, die aan de oude huisjes vastzitten en boven het Damsterdiep hangen, zijn uniek in de wereld. Naast die prachtige oude bouwwerken, kunnen we ook wel stellen dat Appingedam ook een mooi en snel parcours heeft voor een 10 kilometer lange hardloopwedstrijd.

In het eerste jaar na corona kon de organisatie al weer terug kijken op een mooi deelnemersveld van bijna 1100 deelnemers. Zouden ze dit jaar weer naar de meer dan 2000 deelnemers gaan?

Gezien het aanbod moet dit lukken. Naast de wedstrijd voor dames en heren is het ook mogelijk om deel te nemen aan de bedrijvenloop, recreantenloop van 5 of 10KM, de peuter- en kids-run of de wandelroute over 10 km. 

Graag wijzen we u op de mogelijkheid om deel te nemen als framerunner. In de vorige editie hebben er voor het eerst framerunners op het parcours van de Stadsloop Appingedam meegedaan. Voor de deelnemers, ouders, familie en toeschouwers was dit een bijzondere ervaring. Bijzonder om te zien hoe groot het plezier was bij deze schitterende manier van deelnemen aan de stadsloop. Ook in 2023 kunnen de framerunners weer meedoen bij de Kidsrun over 400, 700 of 1400 meter.

Voor meer informatie over framerunning kun je terecht bij de AV Fivelstreek in Delfzijl, of klik op de afbeelding.

De inschrijving is geopend voor alle onderdelen van de Stadsloop, je kunt jezelf dus al aanmelden op :

stadsloopappingedam.nl

We wensen alle deelnemers alvast veel succes met de training en voorbereidingen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.