Fitfeest 2017

Gepubliceerd op 9 september 2017 om 12:33

Afgelopen vrijdag was het zover: het FitFeest 
En het was een feest!


Georganiseerd door de enthousiaste medewerkers van Clue - creative branding
Zij hebben zich volledig vrijwillig ingezet en heel hard gewerkt om een mooi evenement neer te zetten in The Big Building.
Door hun inzet zijn er bedrijven benaderd voor sponsorgeld, is er veel aandacht geweest op social media en is de website fitfeest.nl opgezet waar alle info te vinden was over het FitFeest. Dat alles resulteerde in voldoende bezoekers om er een gezellige avond van te maken en sportief bezig te zijn.


Na een gezamenlijke warming up gingen we los. In 3 blokken kon er o.a intensief getraind worden, kon je boksen, een les zumba volgen, een estafette rennen, in teamverband het aloude trefbal spelen maar dan wel op een heel bijzonder verlichte manier. 
Daarna uitrusten in de lounge hoek met een gezonde smoothie en weer door met bootcamp, een workshop food and fysio of informatie verzamelen over gezonde CBD olie. Een andere sportieve bezigheid was je uitleven als fruit ninja, ook leuk voor de toeschouwers om te zien. Met diverse acties werd er geprobeerd geld in te zamelen voor het goede doel. Er konden loten gekocht worden of een spelletje gespeeld worden bij het rad van fortuin.
De avond werd bijzonder afgesloten door met z'n allen nog 1 keer in beweging te komen. In de donkere zaal kregen we fluoriserende bandjes en de laatste restjes energie werden ingezet bij een aerobic les.

 

Binnenkort hopen we de opbrengst van deze avond bekend te maken hou daarom deze pagina, in de gaten.

 

Dank Clue Creative en alle vrijwilligers voor jullie inzet om mensen in beweging te krijgen en Grunn Moves te steunen in de strijd om een MS-vrije wereld een stukje dichterbij te krijgen! #GrunnMoveS

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.