Klimmen tegen MS 2018

Gepubliceerd op 10 juni 2018 om 19:38

De 8e editie van Klimmen tegen MS zit erop, we zijn allemaal weer thuis, of genieten nog van een aansluitende vakantie.
#Grunn is voor de vierde keer in beweging gekomen tegen MS.

En om veel gehoorde vragen ook hier maar te beantwoorden, Grunn staat voor Groningen en de vlag die je overal zag hoort bij onze prachtige provincie.

 

MoveS staat voor bewegen en dat is wat iedereen die betrokken is bij onze acties doet. Wij roepen iedereen op om in beweging te komen tegen de tot nu toe onbehandelbare en ongeneeslijke ziekte zenuwziekte Multiple Sclerose.

Op de berg hebben we kunnen zien hoe het is om met je beperkingen toch de top te kunnen halen, ook al was dat niet voor iedereen haalbaar.
De doelen zijn gesteld en het belangrijkste is volbracht. Afwachten op wat er komen gaat is geen optie. We doneren, sponsoren, organiseren, promoten, doen mee op elke wijze die bij ons past.

Binnenkort maken we de balans op en maken we bekend hoeveel geld wij bijdragen aan onderzoeken tegen MS. 
Voor nu genieten we na van de verhalen en emoties.
Gelukkig hebben we de foto's nog!

Wil jij ook meedoen aan onze beweging doe dan met ons mee aan ArenA MoveS 
Want ook hier kun je met Team Grunn in beweging komen tegen MS!

Op 8 Juli zal de derde editie van ArenA MoveS, weer plaats vinden in de Johan Cruijff ArenA, beroemd en berucht om haar trappen. Dit sportevenement voor jong en oud kent vijf traploop afstanden; 700 treden, 1.500 treden, 3.000 treden, 5.000 treden, 6.500 treden en meerdere uitdagende sportactiviteiten zoals Bootcamp, Spinning en Bokssessies op het veld van de ArenA onder leiding van bekende trainers.

ArenA MoveS is bij uitstek het sportieve evenement voor jou en jouw vrienden, familie of collega's. Het gaat niet om winnen, maar om sporten voor een MS-vrije wereld! Iedereen kan meedoen, dus ook jij!

Toch willen deelnemen aan het onderdeel traplopen maar minder fit of hindert MS je in je fysieke beweging? Geen probleem, iedereen is welkom. Schrijf je in en kies voor de optie: eigen uitdaging. Met elkaar zetten we de Amsterdam ArenA in beweging voor een MS-vrije wereld.

Kies wat bij jou past, ga jij met ons ook deze uitdaging aan?!

www.arenamoves.ms/grunnmoves

#samenvooreenMSvrijewereld
#komookinbewegingtegenMS
#GrunnMoveS

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.