BeneFietsEvent

Gepubliceerd op 9 april 2019 om 17:10

Op 10 juni 2019 ga ik de uitdaging om de Mont Ventoux te beklimmen met mijn ligfiets. Dit doe ik voor de strijd tegen de ziekte MS, waaraan ik ook lijd. kom steun mij en doe en kom naar mijn BeneFietsEvent

28 april 2019 te Best Western 'T Restaurant Aduard

Jullie zou ik allemaal willen uitnodigen om eventueel deel te nemen aan het BeneFiets diner op 28 april te Best Western Hotel Restaurant Aduard.

Meneer de Wit vertelde iemand in het centrum van Zuidhorn over dat ze in juni van inmiddels dit jaar, met grote getale sportieve fietsers de Mont Ventoux gaan beklimmen en dit hoorde ik en schoot hem aan met de mededeling dat deze hopeloze ziekte ook mij heeft weten te treffen en vroeg hem of het mogelijk was dat ik ook met mijn ‘Orca’ mee zou fietsen in ‘Klimmen tegen MS’. Hoewel het overgrote deel van hen allemaal professionele/getrainde fietsers zijn die de kale berg gaan trotseren, besloot hij, na even gebrainstormd te hebben, “JA en wanneer je ‘even’ niet meer verder kan, is er dan altijd hulp aanwezig. Desnoods duwen we je gewoon naar de top”

Deze BenefietSavond organiseren wij om geld in te zamelen voor meer onderzoek rondom MS (Klimmen tegen MS)

Op 10 juni 2019 ga ik de uitdaging om de Mont Ventoux te beklimmen met mijn ligfiets.

Multiple Sclerose is de meest invaliderende aandoening onder jonge mensen, zelfs kinderen, in Nederland. MS is een slopende ziekte. Er is nog maar weinig bekend om mensen met MS te helpen. Daarom is er onderzoek nodig. En dat kost geld.

Door jouw inzet als deelnemer of vrijwilliger kunnen we ons samen sterk maken voor een MS-vrije wereld.

Wij bieden je een sportieve uitdaging in een onvergetelijk evenement. We zorgen voor verzorging en onderhoud van je materiaal, begeleiding, voeding, kortom we doen er alles aan om jouw evenement optimaal te organiseren. Dat doen we al meer dan 9 jaar.

Deelnemen aan Klimmen tegen MS is een ervaring die je nooit meer zal vergeten.

Die ervaring maken wij voor jou en samen met jou. Kleinschalig en persoonlijk! Jij bent het die met alle andere deelnemers, Klimmen tegen MS tot zo’n bijzonder evenement maken. Op maandag 10 juni 2019 (2de Pinksterdag) bedwingen we gezamenlijk de top van de Mont Ventoux.

 

Op Zondag 28 april zou je… 

• vanaf 13 uur kunnen gaan fietsen.

Luc Veenstra heeft verschillende routes gefietst en middels GPS vastgelegd, zodat ook jullie dit kunnen fietsten.

(NB. Dit is geheel op vrijwillige basis)

• vanaf 18:30 deel kunnen nemen aan het BenefietSbuffet

• vanaf 19:30 is de BenefietSveiling

met live muziek van Adrian May en vele leuke veiling items

De kosten bedragen €25,- p/p. (3 gangen diner Incl. 2 drankjes) en familie Kingma doneert dit bedrag bij de eerste 40 personen die hier aan deelnemen volledig aan Klimmen tegen MS en wanneer er meer personen aan dit diner deelnemen zal dit tegen kostprijs door hen worden berekend en gaat de rest ook uiteraard naar meer onderzoek rondom MS.

Kom jij ook om te kijken of je de leuke veilingitems voor een prikkie kunt bemachtigen? Of kom je gezellig vanaf 13 uur en geef je jouw ledematen even van katoen door een stevige fietstocht te maken. Misschien kom je voor het heerlijke buffet en de live muziek van Adrian May. Uiteraard zijn jullie de hele middag en avond welkom. Omdat wij graag een idee zouden willen hebben van op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen zou ik jullie willen vragen of je mij een privé berichtje wilt sturen of – en vanaf hoe laat jullie hierbij aanwezig gaan zijn en ook met hoeveel personen je wilt komen.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn en toch een bijdrage zou willen leveren, door bijvoorbeeld iets aan te leveren voor de veiling dan kan je contact opnemen met mij. Dit kan uiteraard via FB of mail Alvast ontzettend bedankt!


De GPX routes zijn klaar en te downloaden via onderstaande linken.

Route 25 Km

Route25km.gpx GPS eXchange bestand 454.6 KB Download

 

 

 

Route 45 Km

Route45km.gpx GPS eXchange bestand 706.8 KB Download

 

 

 

 

 

Route 72 Km

Route72km.gpx GPS eXchange bestand 1.1 MB Download

 

 

 

 

Route 100 Km

Route100km.gpx GPS eXchange bestand 1.7 MB Download

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.