Bedrijven in actie

Gepubliceerd op 2 november 2019 om 00:00

Teambuilding voor het goede doel!

Je kunt je individueel inschrijven of aanmelden bij team Grunn MoveS om deel te nemen aan Klimmen tegen MS, maar je kunt kunt je ook met je collega's inzetten voor een wereld zonder MS!

Kom met je bedrijf, vereniging of team in beweging en MoveS.

Het komt jouw collega's, je bedrijf of team ten goede. Het brengt collega’s of teamgenoten dichter bij elkaar en het is een goed imago om jullie maatschappelijke betrokkenheid te laten zien. Er zijn vele mogelijkheden. Bekijk wat bij jullie past en help mee om MS de wereld uit te krijgen. Stel een bedrijventeam samen, ga de uitdaging aan en beklim op 1 juni 2020 de Mont Ventoux.

Schrijf je in voor de 10e editie van Klimmen tegen MS.

Een positieve ervaring die jij en je collega’s of teamgenoten nooit meer zullen vergeten!

 

Of start als bedrijf of team een eigen actie.

Start een eigen actie en zamel geld in voor MoveS en steun hiermee rechtstreeks onderzoek. Zo kun je bijvoorbeeld met je bedrijf een veiling, een diner, een verkoopactie of sponsorevenement organiseren waarvan je de opbrengst doneert aan MoveS.

Op de actiepagina van MoveS kun je een eigen actie starten. Deel de actiepagina op social media en met je relaties. Vraag ook aan je collega's of medewerkers om de actie onder de aandacht te brengen bij familie en vrienden.

De collectepagina stellen wij gratis beschikbaar, dus geen strijkstok geen overhead en hoofdkantoor. Het gaat gegarandeerd rechtstreeks naar daar waar het nodig is, onderzoek naar de oorzaak en genezing van Multiple Sclerose.

Voor het geven van voorlichting in de provincie Groningen over de evenementen van MoveS kun je een bericht sturen naar Ard Hofman naar ard@klimmentegenms.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.