OUD EN NIEUW ACTIE

Gepubliceerd op 9 december 2020 om 22:38

OUD EN NIEUW ACTIE 2020

Op 31 december verkopen wij alweer voor de 4e keer, de heerlijke oliebollen uit Bedum. Uiteraard weer gebakken door regionaal bekende Bakkerij Hoekstra en de kwaliteit is altijd top!

10 x naturel voor €8,00 of 10 x gevulde voor €9,- Beide worden geleverd met poedersuiker. In de gevulde oliebollen zitten rozijnen, krenten en stukjes appel. 

Nieuw dit jaar zijn de appelbeignets, deze kosten €1,85 per stuk.

En natuurlijk bakken we ook weer onze inmiddels welbekende spekdikken voor € 1,- per stuk.

Spekdikken, een echte delicatesse! Ze lijken een beetje op kleine hartige pannenkoeken, maar de smaak is heel anders. Spekkendikken of Spekdikken worden gebakken met droge worst en spek. Ze worden met name bereid en gegeten in het oosten en het noord-oosten van Groningen. Ook in Drenthe worden ze gemaakt en in Ost-Friesland wordt de lekkernij speckdikk’n genoemd. Volgens traditie bakt men spekkedikken op oudejaarsdag, in speciale kniepertjes- of nieuwjaarsijzers.

Wilt u gebruik maken van ons aanbod, dan graag uw bestelling doorgeven vóór 28 december. Dit kan in de webshop

Op 31 december is uw bestelling af te halen tussen 09.00 en 14.00 uur in de Hoeksteen, Jan Zijlstraat 2, Ten Post.

Wij houden de Covid richtlijnen aan die ook in alle winkels gelden. Is er al iemand in de Hoeksteen om een bestelling af te halen, wacht dan even buiten. Kunt u ze niet zelf ophalen, dan is in overleg bezorgen mogelijk. Ook kunnen wij grotere bestellingen voor uw bedrijf of vereniging aannemen, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wij komen in beweging voor een MS-vrije wereld, uw aankoop brengt deze wereld een stukje dichterbij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.