Blog 8 MSCNN

Gepubliceerd op 1 januari 2020 om 17:24

Hallo allemaal,

December = feestmaand! Dat betekent gezellig samen op het lab sinterklaas en kerst vieren!

We hebben op de afdeling ook een feestcommissie, waar onder andere Marion en ik deel van uit maken. Samen met de andere leden van deze feestcommissie hebben we op woensdagavond 4 december overal op de afdeling sinterklaas snoepgoed verstopt, zodat iedereen op 5 december samen op zoek kon gaan. Verder hebben we ook nog een gezellig avondje sinterklaas gevierd met cadeautjes voor iedereen.

Kerst is ook alvast gevierd met een heerlijk diner waarbij iedereen van de afdeling zelf iets lekkers heeft gemaakt en meegenomen (zie foto; ziet er heerlijk uit toch?). We hebben heel lekker en gezellig gegeten met zijn allen. Ook was er een uitgebreide kerstborrel waarvoor iedereen van sector F van het UMCG was uitgenodigd. Compleet met drankjes, hapjes, buffet en DJ was ook dit een hele gezellige avond.

Verder zijn we op het lab vooral bezig geweest met de laatste experimenten voor de kerst en de jaarlijkse pipetcheck. Een pipet is een voorwerp dat we veel gebruiken op het lab om een specifieke hoeveelheid vloeistof op te zuigen. Het is belangrijk dat de pipetten jaarlijks worden gecheckt om te kijken of ze nog goed werken.

Nu is het tijd om lekker te genieten van de kerstdagen! (al gaan Marion en ik nog wel omstebeurten naar het lab om de ‘cellen te voeren’, zie blog 6).

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar, ook namens mijn collega’s Marion en Jody!

Tot volgend jaar!

Wendy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.