Home » NIEUWS

NIEUWS

BeneFietsEvent

Op 10 juni 2019 ga ik de uitdaging om de Mont Ventoux te beklimmen met mijn ligfiets. Dit doe ik voor de strijd tegen de ziekte MS, waaraan ik ook lijd. kom steun mij en doe en kom naar mijn BeneFietsEvent

Lees meer »

Kleintje Klimmen tegen MS

Wandelaars, hardlopers, fietsers en handbikers kunnen kennis maken met het fenomeen Klimmen tegen MS. Tijdens Kleintje Klimmen tegen MS kan de Col du VAM, 1 of meerdere keren via de aangegeven routes worden beklommen. Op de top van de berg geven wij voorlichting over ons werk en dan met name over het evenement Klimmen tegen MS.

Lees meer »

Deelnemers team Grunn aan het woord

In deze Deelnemers aan het woord, vader en dochter Dik. Celeste was met haar school deelneemster in 2017. Haar vader greep deze mogelijkheid aan om samen met haar op de fiets de Mont Ventoux te beklimmen. Iets anders was ook niet te verwachten als eigenaar van een wielerzaak.

Lees meer »

Chris Huizinga 3e op NK-Allround

Chris MoveS! Een prachtige bronzen plak, voor onze ambassadeur op het NK-ALLROUND 2019! Gefeliciteerd Chris, een mooi kampioenschap met prachtige PR's en prima prestatie van onze ambassadeur! 

Lees meer »

Nieuwe website MSCNN

Op de nieuwe website van het MS Centrum Noord Nederland (MSCNN) vindt u informatie voor patiënten, professionals en onderzoekers die meer willen weten over MS.

Lees meer »

Schaatstalent uit Garnwerd

Schaatser Chris Huizinga uit Garnwerd maakte vorig jaar de overstap van de junioren – waar hij Wereldkampioen allround was – naar de senioren bij Team LottoNL-Jumbo. Sindsdien ontwikkelt hij zich naast toppers als Sven Kramer en Kjeld Nuis. “Ik geniet er elke dag van.”

Lees meer »